sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jouluisissa Outlet-myynneissä


Huhhuh, jopas oli tuskallista. Loppui täältä blogista kuvatila viikko sitten, ja nyt vihdoin vasta sain ongelmat ratkaistua:) Mutta nyt pääsen taas kirjoittamaan (tai siis laittamaan kuvia) joten ei huolta enää! :)Tarkoitus oli siis jo viikko sitten kertoa, että käytiin viime lauantaina äidin kanssa Orimattilassa sijaitsevassa Suomen suurimmassa outlet-myymälässä:) Siellä on ajoittain tuollaset teemamyynnit, ja nyt oli joulumyynti. Astioita, koristeita, vaatteita, kenkiä .. kaikkea:D ! ..se on vieläpä auki 16.12 asti, suosittelen;)Me päätettiin vierailla tuolla heti, kun tuo joulumyyntiaika alko - eli keskellä mun koeviikkoa... "ihan pikasesti vaan". Nojoo, emmä kyllä usko, että oisin kokeisiin enempää kuitenkaan lukenu kuin mitä nytkään luin:) ...Tiistaina sitten näkee vaikutukset, ku saadaan kokeet takasin.


   Löydettiin sieltä myös mukavasti joululahjoja : muille ja ittelle tietenkin:D....


 ...Muun muassa tää mörököllitonttu istuu tällä hetkellä mun huoneessa^^... Ja kaikkia muitakin ihania sisustustavaroita tarttu kummasti mukaan..:)


Voin jo luvata, että tuun olemaan ton paikan kanta-asiakas:D ..oikeestaan liityinkin jo, kun se oli mahollista:)


Vaikka tää tän kertanen myynti oliki joulumyynti -nimellä, niin siellä on siis kyllä myynnissä myös PALJON kaikkea muuta, ihan "tavallista" tavaraa:) Se on aika iso paikka, joten ihme jos ei mitään tartu sieltä mukaan:)


Kokemus vielä sinänsä sekin, että kassajono kesti 1,5h... mmm kuulostaa joltai jenkkiläistapahtumalta:D Mutta ei - Orimattilassa oltiin. Ja ei se jotenki haitannu ees, ei niitä kärryjä halunnu sinne kuapan puolellekkaan jättää, vaikka materiaaliahan niissä vaan oli - mutta vaivan arvosta:) !
Tästä tuli hieno mainospuhe, joten tässäpä vielä linkki :D www.megamyyntiareena.fi


Pian taas kirjottelen lisää, jos vaikka lisää kuvia Portugalista seuraavaksi:) !

Hyvää ensimmäistä adventtia;)! ..Joulukalenteriakin jo avattu:D

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi! ;)