torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää !.
 Lunta, ihanaa:) Aika hieno sää itsenäisyyspäivälle:)! En muista millon ois ollu viimeks valkonen itsenäisyyspäivä. Valkonenhan on tunnetusti antautumisen väri... :D Mut voitais ehkä aatella tää niin, että olihan talvi- ja jatkosodassakin kunnon hanget, missä piti selviytyy, joten nyt se joka ei vielä ihan osaa arvostaa tätä päivää, voi mennä tänään hankijuoksua tai telttailua kokeilemaan:)


Hmm suomalaisuus... yli puolet  maailmasta ei edes tiiä, missä tämä mystinen jäämaa sijaitsee. Ei tarvi mennä edes Euroopasta ulos niin Suomea ei osata sijottaa kartalle:D Ja sitten, kun oltiin siellä Portugalissa tossa syksyllä, niin ne kyseli, että : " But it's so cold there, don't you be cold?" Juuuu toppahaalarit on läpivuotinen trendi.


 Nojoo, mutta kyllähän sen nyt saattaa ymmärtää, koska lumestahan me varmaan tunnettuja ollaankin, niinkun italialaisetkin syö joka päivä pitsaa...:) Ja nää portugalilaiset ei kaikki oo ees koskaan nähny lunta..


 Mutta. Ei se vielä haittaa, että luullaan täällä olevan "all winter long". Kunhan ei vaan sekoteta näitä lentokyvyttömiä lintuja ja karhujäitäkin vielä saman iglun alle:) Tääkin kun näyttää olevan aika keskeinen kysymys meille tuolta ulkomaailmasta. Pingviinit ja jääkarhut eivät ees asu samalla puolella maapalloa.

..vaikka ei se mua häiritsis jos muutama pingviini eksyis tänne..:D


Hyväähän tässä on kuitenkin se, että saadaan täällä kaikessa rauhassa saunoa ja viettää omaa perinteikästä igluelämää. En ainakaan itte halua koskaan muuttaa pois Suomesta. Täällä iglussa on ihan hyvä olla:)

Hyvää itsenäisyyspäivää Me! ^^

P.S Sinivalkoisuus = siniset huulet, valkoinen naama ?

-Julia-


2 kommenttia:

  1. Olipas ihan asiatekstiä. Mun mielestä kans "täällä iglussa on ihan hyvä olla". Hyvää itsenäisyyspäivää myös Sinulle Julia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..Asiatekstitstähän voi olla montaa mieltä, mutta Kiitos! :D

      Poista

Kiitos palautteestasi! ;)