lauantai 10. marraskuuta 2012

Pikkujoulumieltä Helsingistä;) !


Olipas ihanaa!

Vihdoin saatiin toteutettua pitkään suunnitelmissa ollut ja kalenterissa odotellut perheemme tyttöjen shoppailupäivä;) Lähdettii äidin kanssa aamulla aikasten kohti Helsinkiä ja rennosti haahuiltiin, nähtiin kaikenlaista ihanaa ja tarttui sitä jotain mukaankin^^.


 Minkään muun takia ei ulkona vapaaehtoisesti hissuteltu paitsi kahen KATUSOITTAJAN:) Aivan sairaan hyvii molemmat, ja vaikken mikään nuottikorva olekkaa ni kyllä mä sen huomasin että tiputtu nuottilinjastoilta;) Toine näistä oli tässä ylhäällä kuvassa oleva pullorumpali. Kuulosti ihan älyttömän hyvältä=) Ja toinen oli kitaramies juna-asemalla ja sen ääni oli ehkä parempi ku kenenkään. Aika mukavaa, että nää mielummi viihyttää meitä, vaikka pärjäis varmaa maailmalla iha kivasti.

Ja aivan oikein: käytiin myös syömässä. Ensikertalaisina Vapianossa:D Siel oli lämmin ilmapiiri ja ihana sisustus. Ja joo ruokakin oli maistuvaa:) Ilman kiirettä syötiin ja jatkettiin sitte turistimatkaa Stokkan jouluosastolle, joka on joko ollu ennen isompi tai minä pienempi:D Tai sitten se ei oo vielä täydessä valmiudessaan.. Mutta joulutunnelma sai alkunsa tänää;)
Kyllä te näätte että se oli suussasulavaaa:) Ja mainittakoon vielä että lämmin ja pehmeä. Herkkuhetki.


 Tarkotus oli ostaa joulukortteja.. mutta ei vielä löytyny oikeeta laatu-hinta -suhdetta:D Kuvat oli aivan älyttömän tunnelmallisia ja ihania, mut hinta oli myös tosi hehkee. Kuvitellaan että ostettaisii 40 korttia ja pulitettas jokasesta 2e, ni se ois 80e! Ja joo postimerkit vielä. Joten siis noita ihanuuksia en ostanu.. Oikeesti haluaisin tehä kortit itte, mut nyt on nii paljo muutenki "askareita" (sulone joulusana) , etten varmaa ehi tänä vuonna:( Mutta eikö olekki ihana tuoki kuva tässä ylhäällä olevassa kortissa;))) Toivottavasti ne tulis vaikka jonkin näköseen joulualeen:DD

Ostoksia toki siis tehtiin muös:) Löysin muun muassa talvikengät, kahet oikeestaan:D Toiset on nimetty saamelaistossuiks ja toiset töpökkäiks^^ Nyt varmaa järkytyitte:D Nojoo noi on iha vaa mun omat nimet niille:D (ja nyt aattelette että kuka urpo nimee kenkänsä. Mut kokemuksesta oon oppinu, että jos joskus sattuu käymään niin, että joku tavara hukkuu, niin sitte sitä on helppo ettii yhessä koko porukalla, kun kaikki tietää mitä etitään:DDD paitsi te joilla aina kaikki on sulassa löydössä)

Ja kiusaksenne en laita nyt niistä kuvia:D Kyllä ne siten käytössä ja kuvissa myöhemmin näkyyntyy.. toistaseks saatte elää saamelais-mielikuvissanne:D

Ostettiin myös tonttuaiheisia lautasliinoja, muffinssivuokia ja tarroja. Tuikitarpeellista kamaa. Mutta pakko oli saada. Ja tähän sarjaan kuuluu myös mainita postikortit, joita en aio koskaan lähettää. Ostelen vaan kaikkia ihanuuksia ja pistän talteen. ^^

Talvitakkia en vielä löytäny, vaikka melkeen kyllä!! Oli vaa liian tuhti koko. Sovitaan että se saa vaikka myös luvan olla sitten yllätys, jos sellaista täksi talveks löyän:) .. Paranee toivoa:)

PIKKUJOULUMIELISET TERVEISET:))!

-Julia

2 kommenttia:

  1. tulin iha joulutuulelle:)) mun pitää viel vähä viimeistellä sun pakettia xd ja onhan näitä muitakin kenkiä, joilla on nimi esim. siskokengät ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa jo valmiilta ku käytät sanaa "viimeistellä":DD mäki viel "viimeistelen" ni se on valmis^^ nii on muute tosiaan siskokengätki!!:DD ..ja piikkarit, ja lenkkarit ja kumisaappaat. Haha joo:P

      Poista

Kiitos palautteestasi! ;)