lauantai 2. maaliskuuta 2013

Halli SM


Terve:) !

Nyt olisi muutamia kuvia viimeviikkoisesta halli SM-kisoista. Ne olivatkin sitten viimoiset seiväskisat tältä hallikaudelta. Oli oikein onnistunut kisareissu tämää viimenen, joten tästä on nyt hyvä jäädä reenamaan kohti kesää:) Oma kisa sujui parhaiten tämän talven kisoista. Ei tullut turhia riman pudotuksia ja ennätyskin oli lähellä :--) Tulokseksi jäi 350, joka on sama kuin mun ennätys. Tämän talven kisoista tämä kisa oli kokonaisuudessaan kaikista paras :) Niin juu, ja tuloksellani sai hopeaa - ihan kelpo ! :-) Tässä oli mun yritys ennätyksestä (360). Ei se liian kaukana ollut, mutta kun kerran tippu niin tippu:( :D

 ...Kisan jälkeen oli jo katse jossain tulevaisuudessa :-D


 Ja tosiaan myös kisaseura oli mahtavaa, ja fiilis hyvä - se on jälleen tärkeintä! :) Jos nyt jostain kuitenkin haluaa valittaa, niin tuo musiikki mitä tuolla soi, oli välillä vähän turhankin klassista... kaipa se on makuasia:DJa niiiin Julius (numero 143), pikkuveliseni, voitti 800 merillä kultaa ajalla 1.59, ei yhtään hullummin tuokaan !


Tällaista tältä erää, ensi kerralla hiihdon merkeissä! :D (toivoo uutisankkuri)

-Julia-
4 kommenttia:

 1. Tämän hetken parasta osaamista tuli oikeaan paikkaan, tästä jatketaan tietä kohti uusia korkeuksia. Onpa muuten hienoja kuvia !
  -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä:-) Kiitos ! :) Osasta niistä saa kiittää super Millaa;D !!

   Poista
 2. kiitos Kimmo :D upeita kuvia tosiaan, mutta olihan kuvattavakin iha kelpo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kuvattava oli kyllä aika haastellinen:D Ainakin kriittinen..mutta suoriuduit mainiosti ! ;--D

   Poista

Kiitos palautteestasi! ;)