lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hiihdosta seuraava


Huisia.


Monen mutkan jälkeen pääsin viimein katsomaan lentäviä miehiä viime sunnuntaina Lahdessa. Siellähän kisattiin siis mäkihypyn maailman cup. Sai aivan uutta perspektiiviä TV-kisoihin verrattuna !
Aurinko paistoi ja hymyilevät paistetut muikut maistuivat:--) Puolalaisittain tunnelmakin oli erittäin katossa. Suomalaiset lähtivät puolestaan katsomosta jo ennen toista kierrosta. Ei kestäneet kattella totuutta silmiin.
Paikanpäältä tuo koko homma näytti paljon pienemmältä. Miehetkin. Pieniä otuksia ne vaan oli ! Hirmu ilosia ja rentoja kuitenkin. Ja hupsuja (vaikka pitäähän sitä olla kun tuollasta kerran harrastaa..). Mutta siis kyllä ne suurempia oli kuin minä .. mutta että sellasia sopivan kokosia sulhoja mulle siis.. :-D

Tämä yksilö kilpaili mua vastaan. Sillä tais olla joku VIP-lippu kun se sai mennä paljon lähemmäs kun mä. :(
Mutta onneks mä sain ihan hyviä kuvia myös. Että lälläslää VIP-mies vaan :P
Ja sitten me nähtiin myös ladulta eksyneitä hiihtäjiä :O
 Aloin tässä myös pohtimaan, että mitenhän nuo voitelevat suksensa? Luistoa, luistoa, luistoa..? :D Olishan se kamalaa, että vauhti loppus just hyppyrinnokalla.

Rennosti ottamisen nää lentäjät kyllä osas kadehdittavan hyvin. Yks hyppy, jonka jälkeen kameralle näytettiin joko peukkua ylöspäin tai peukkua alaspäin. Sen jälkeen onniteltiin kavereita, ja jos hyvin onnisti, niin pääsi johtajien sohvalle paistattelemaan päivää ! Mainiota !
Tässä siis näitä paistattelijoita. Ne on laittanu pipotkin, ettei tuu auringonpistosta. Huomasin muuten, että näillä oli lystikäs pipokulttuuri tuolla. Oikein söpöjä ;--DTästä havaitkaamme sini-valkoiset kannatusvärit..
 Loppuun vielä muutamat paparazzzi kuvat:)
Ja  näin tämän viimeisen herran hymyn saattelemana hyvää päivän jatkoa ! :-)

..Ja kun kerran talvea näyttää jatkuvan, niin ei muuta kuin sukset kouraan, kypärä päähän, järki sieltä pois ja kohti hyppytorneja (ja uusia seikkailuja) ! :D

-Julia-

P.S Uskaltaiskohan sitä joskus kokeilla jos sais..? Ainakin haluaisin uskaltaa:D

8 kommenttia:

 1. Sulla on aina niiin piristäviä juttuja! Kiitos piristyksistä <3

  VastaaPoista
 2. uskallat uskallat ja mä tuun mukaan :DD oikein kivoja kuvia kamuseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee joo !! :-D Missähän meille opetettas?:D Kiitos kuoma;=)

   Poista
 3. Ihana blogi!! (:

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi :) ja jännä postaus+ liityin lukijakskin ;)

  emmajamanta.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi! ;)