torstai 8. marraskuuta 2012

Merenrannalla:)

Tervehdys taas!:)


Blogin ylläpitäminen on ollut nyt syksyn aikana vaikeaa, sillä aika ei meinaa yksinkertaisesti riittää! Kovasti haluaisin useammin kirjoitella, mutta ei näytä aina onnistuvan. Nyyh. No, mutta kuitenkin, kirjoitan kyllä aina kun millään ehdin! Toivottavasti kevättä kohden ja joulun aikaankin (kun kolmas jakso kohta alkaa koulussa) aikaa tulisi enemmän.. Pitää varmaan toivoa joulupukilta.

Mutta tosiaan asiaan! :) Nyt viimein kuvia Portugalista, jossa vietettiin syyslomaa -  oli oikein onnistunut matka! :))  

  (..Ja mutkathan sisältyy matkaan. Mutta jospa niistä vaikka myöhemmin^^)


 Oli aivan upeita maisemia, ei voinu ku ihailla ja nauttia olosta;) Vaikka on niitä paljon Suomessakin. Huomaan aika usein, että hitsi ku vois vaa pysähtyä just tähän ja ottaa kameralla muutaman kuvan muistoks;) ..Mut keskellä moottoritietä se ei aina onnistu.


Merivesi oli ihanan kirkasta ja aallot toi minisimpukoita rantaan 24/7. :)

Näihin kuviin ei paljoa mun tarvi ees kommentoida - ne vaan ON.       Ihania.

 
 
 Paljain jaloin eläminen on joka kerta elämän kohokohta. Vapautta on olla utelias;)


Voiko aamu enää paremmin alkaa. -Rauha ja kiireettömyys oli varmaan parasta. Sen mitä teki, teki kunnolla. Teki ilman kelloa, ilman aikatauluja. -Teki ilman kiirettä.

Kaikki oli niin kaunista:) Uskon kyllä, että ihan tässä arjessakin kaiken näkee kauniina ja arvokkaana sillon, kun ei oo mitää kiirettä ja minuuttiaikataulutettua elämää. Ja kovassa kiiressäki ne muutamat rauhanminuutit on muuten siunattuja^^. ..Uudenvuodenlupaus vois vaikka jotenkin liittyä aiheeseen.


 Rannalla me ei kyllä sinänsä päiviä vietetty löhöämällä auringon perään. Useemminki sitte käppäiltiin avojaloin veden rajaa kohti ei mitään. Aamusin ennen aamupalaa käytiin monena päivänä kyllä kattomassa aina erilainen mutta aina täydellinen auringonnousu. Vaikka sama aurinkohan se meilläkin nousee:)?


 Kukkasia saatoin usein jäädä kuvailemaan ihan liianki pitkäks aikaa;) Ihan tuli jo hemuli-olo.. mut oli se sen arvosta. Ja jotain ihan erilaista.


Ja jottei julkaista jumbo-postauksia , niin haluun jättää paljon kerrottavaa vielä seuraavaan kertaan:)! Kuvia on vielä runsaasti lisää, mutta näillä makostellaan näin alkuun:) Vaikka matkailu on aina oma kokemuksesa ja jossai vaiheessa iskee jollekki pieni matkakuume, ni eihän se elämä täälläkään niin tylsää ole:)?

 It's just the way we think.

Ensi kertaan! :)

  -Julia


6 kommenttia:

 1. Tykkäsin etenki tosta kuvasta susta, aivan ihana !=)

  t. se paras serkkupoika ;;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ää voi sua!;)) kiittos:D

   p.s tosiaan olet. (::

   Poista
 2. Heii,en oo oikee kommannu tänne mut nyt satuin kattoo näit kuvii kunnol :)) ja tosi kaunista tuolla! :o ja kauniita kuvia :)) mullekki kelpais..voi vitsi ois niin ihanaaa päästä tollasee lämpimää paikkaa! ja just kiva ku jaksat kirjottaa blogii jollai riittää motivaatioo vaik oliski kiirettä jne :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitoskiitos:)) Olihan siel paikoin kaunista mut kyl Suomessaki on^^ ..ja hirveen lämmintäkin täällä. Mut ei ei, talvi on ihana kans, pitää vaa pukeutuu eskimoks aina ku työntää jalkasa ulos ovesta^^ Mutta hei kiva kun jaksat lukea=)!

   Poista

Kiitos palautteestasi! ;)