torstai 7. kesäkuuta 2012

Pitäis ja pitäis .. mut enpäs:)

"Ihminen voi hyvin, kun hän nousee aamulla ylös, menee illalla nukkumaan ... ja tekee siinä välissä mitä lystää."

Juuri noin sitten lopulta kävi:D Tarkoituksena oli siivota, etenkin oma huonee.. Vaikka kuinka yritän ja yritän pitää sen siistinä, niin kas kummaa parin päivän päästä on jo uusi kaaos. :D Jos joku tietää, vinkkejä vastaanotetaan. No ehkä hoidan sen homman huomenna..tai ylihuomenna...mutta täst tuli relax-day.
Työpäivä ja pyörämatkat sinne riitti tänään uuvuttamaan.

Nojoo - sainhan mä tänään jotain aikaankin:

Katutaidetta lasten kanssa;D Montakohan kysymystä ne mulle esitti kuuluen "Mikä toi niiku on?"
- Se on öllikkä=)

Takasintulomatkalla reitti kulki Vaasan & Vaasan leipomon ohi. Siellä oli just paistettu pullat ja munkit. Tuoksu oli aivan IHANA;) Voitte varmaan kuvitella uunituoreet leivokset:)! Mutta tuoksu riitti tällä kertaa;)


Kesä fiiliksen makuun ehti päästä auringonkin puolesta:) Vaikka kovin lämmin ei auringonpaisteesta huolimatta ole, niin kesäkamoja voi ottaa jo esille:Täytyy myöntää, että itse niitä kesäVAATTEITA ei vielä oo pahemmin tullut kaapista ulos kaivettua. Joku vilukissa mussa elää, tänäänkin pyöräillessäni päälläni oli huppari ja takki... mutta mieluummin liian lämmin kuin liian kylmä -tycker jag.

Sanokaa "frendit" kun haluatte hyvää. <3
Relax-päivän tunnelmaan sopii perfecto kaikki  hömppä:) Frendit on parhaita, vaikka ne olisinki jo kattonu läpi satayks kertaa..

Lehet on kans must-juttuja, ajan viihdettä. Viimeksi latasin Demin suosittelemia kuvankäsittely- yms.ohjelmia koneelleni ja tuloksena mun kone ei tällä hetkellä liikahda:) -Kiitos virusten. No, omaa huolimattomuutta kai.

Näpsäsin kaupassa muistii tämmösen lauseen, emmä sitä paitaa halunnu ostaa:P

Ja joo, loppuun vielä video eiliseltä temppuilu muistelulta töiden välitauolta;) Ennin kanssa vähä muisteltiin jospa vielä osattais jotain. Ei mitään kamalan vaativaa, mutta jotain perus mitä nyt vielä osaa:)Jaa , enpäs saanutkaan toista videota mahtumaan tähän. Jospa sitten ensi keralla..

Hyvää torstai illan jatkoa:)-Julia

1 kommentti:

  1. Julia, joskus pitää vaan osata olla tekemättä mitään ja silloin noi hömppälehdet ja dvd:t on oikein hyviä.
    Hyvin sulle on tarttunu lihasmuistiin noi voimisteluliikkeet, kivan näköstä !

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi! ;)