keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Seivästelyä koko viikonloppu


Hei:)

Nyt on leirielämästä kotiuduttu ja kuvat ladattu koneelle:) Neljä päivää seivästelyä on joka kesäinen rituaali, jota saakin aina odotella sitten 361 päivää..

Ensimmäisenä päivänä kisattiin, tuloksekseni jäi 340, uusi ennätys, ihan hyvä:)

                kolmas yritys 350:stä

Päivät kuluivat nopeasti treenatessa, syödessä, treenatessa, syödessä ja nukkuessa....plus se kaikki oheistoiminta: beachvolleyta, kukkapeltoilua, ulkoilua ja tuli niitä marjojaki ostettua aika lailla.......=)


                                               Milla ja minä kisan jälkeen - me osataan seistä:)


                                            Missä Jarkko edellä, siinä Vimme perässä.    Leirifiilistä - Jemina, Jenni, Vilma ja Ida -koulunlattialla.

   Jessica, minä, Ida ja Milla :)

   Millan ja mun pitkäaikainen projekti valmistui:D Aamulla innostuttiin ennen kaikkia päivän treenejä lähtemään vähän reippailemaan ulos. Tuloksena päädyttiin kukkapellolle:D  Jee, tein elämäni ekan seppeleen, kiitos Millan - personal trainer.Sitten sunnuntaina päätöskisapäivänä ilma vaihtuikin aurinkoisesta sateiseksi..yllättävää? :D Kilpailusta ei paljoa jäänyt käteen. Historiallinen kilpailu, jäin ensimmäistä kertaa ilman tulosta. Mutta ei pistetä sitä kelin syyksi.  Klo 12.00 Sunnuntaina julistettiin Pentti Nikulan näköispatsas (ensimmäinen ihminen, joka on hypännyt 5m seivästä - ja suomalainen!). Oli hieno tilaisuus, vaikka sateenvarjojen alta sitä seurailtiinkin:)

                                                                            Juhlapuhe
                      Pressua avataan..
                                 Ja siinä on lopputulos: kaksi Pentti Nikulaa samassa kuvassa. =)


Nyt kesää viettämään:)

-Julia

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tiivistelmä karnevaaleilta ! Mulla oli Jarkon kanssa oikein aktiivinen ja hyvä ryhmä eli Te N17 ja saatiin mukavia treenejä ja toivottavasti te kaikki saitte taas oppia kotiin viemisiksi :-)

    VastaaPoista
  3. olenpas monessa kuvassa :DD pitkäaikainen projekti xd "NYT ÄKKIÄ OTA SE KUVA" kiva toi käsilläseisontajalataukikuva :D pystytkö jotenki lähettää mulleki näit?

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi! ;)