maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas, kattila täynnä koulukirjoja.

 
Heipä hei "taas" :-)
 
Tiedän, että on jo melkein talvi, mutta tämän kertaiset kuvat ovat silti melko syksyisiä^^ Vähän mietin, että viittinkö enää laittaa kuvia lokakuulta, mutta lähes samaltahan siellä ulkona näyttää edelleen ? Viime kirjoitus koostui vahvasti sorsista, ja nämä kuvat ovatkin napsittu tuolta samaiselta sorsareissulta.
 


En oikein tiedä, mistä haluaisin kirjoittaa. Ehkä joulusta..ehkä koulusta..ehkä talvesta..tai sen olemattomuudesta. Hmm.
En koe tarpeelliseksi kertoa, että söin jouluna kinkkua ja sain lahjaksi muun muassa persoonallisen valokuva-albumin ja ihanan uniikin pipon, joten jätetään ne nyt ainakin mainitsematta.
 

 

 

 
 
 
 
Onneksi on tullut ehdittyä tehdä muutakin kuin syödä kinkkua. Olen muun muassa miettinyt eläkesuunnitelmiani, oppinut mikä on paitsio, nukkunut nurinkurisesti kuten Peppi ja väitellyt vuodenaikojen kulkusuunnasta. Tietenkinhän siis vuodenajat kulkevat vastapäivään soikean neliön muodossa niin, että syksy on oikealla ja kevät vasemmalla ! Kukaan muu vaan ei tunnu tajuavan.
 
 
mummu:=3
Ja sitten on toki niitäkin hommia, jotka minun olisi pitänyt tehdä. Jotenkin ne liittyvät kaikki kouluun.. On varmasti vain otettava itseään hiuksista kiinni (vähän ravisteltava) ja ryhdyttävä hommiin. Mutta joulu ja koulu ei vaan millään sovi samaan muottiin ! Mur !
 
Ensinäkin on 999 ja yksi matematiikan laskua laskettavana. Ja niissähän vain vähättelevästi kerrataan koko lukion laskuoppi. Looginen ajattelukyky korostuu etenkin siinä, että jättää ne tuhat tehtävää joululle <3 ;)
 
Nojoo. ONNEKSI siinä ei ole vielä kaikki. Lisäksi täysosumaan kuuluu kaksi englannin ylppärivihkoa + rästitehtäväT. Ja tässähän se tuli mieleeni vielä (kun oikein alkoi ajattelemaan), että jätin myös mukavasti erään noin kymmenen sivuisen tutkielman joululle.. Aijai. Taisin siis juuri keksiäkin tekemistä loppulomalle. Eli hyvästi vain uusivuosi :D
 
Ja sori nyt vaan äikän ope, en ehkä ehi lukea niitä ylimääräsiä kirjoja :/
 
Nyt pitää kyllä katella muutama kuva tähän väliin, ja muistaa vasta sitten se, että ylppäreihinhän mun piti myös alkaa lukea. Tällä lomalla. (Jos se nyt enää loma on :D)
 
 
 
Niin ja sitten on se talvi. Onhan se tietenkin kurjaa, kun ei pääse harrastamaan omaa ykköslajiaan, pulkkailua, lumen puutteen takia, mutta kyllä siihen pulkkaankin voi asentaa renkaat. Onhan sitä nimittäin olemassa jäähalleja ja rullasuksiakin.
 
Ja sitä paitsi nyt sorsatkin pystyivät viettämään joulun kotona.
 


 
 
Hyvää uutta vuotta ja opiskelun iloa vaan kaikille muillekin ! ;D
 
-Julia
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi! ;)