keskiviikko 16. lokakuuta 2013

syysLuukki


 Heissan :)


 Lähdettiin vähän retkeilemään maanantaina Even kanssa Luukkiin, ihan näin syysloman kunniaksi. Tämä lomakohde osoittautui hyvin aurinkoiseksi ja turistirysiltäkin vältyttiin. Paikanpäällä meidät otti vastaan varsinainen värikompania ja ihka aito 100 % syksy!  Hintaan sisältyi siis kaikkea mitä nyt lomalta voi odottaa.


Juu, ensimmäinen tauko pidettiinkin siinä noin viiden minuutin kuluttua saapumisesta, kun Eve löysi lehden :O Olikin sen verran harvinainen löytö, että piti tottakai ikuistaa tämä löytämisen riemu !

Siinä sitten puolen tunnin tauon jälkeen lähdettiin jatkamaan taivalta kohti rantaa.Veneilemään ei ihan päästy, sillä rannalta ei löytynyt kuin yksi pelastusrengas. Toisekseen myöskin koska uimapukuja ei löytynyt repusta ja kaloilla saattaa olla terävät hampaat, jäi soutureissu valitettavasti väliin.
 Mutta onneksi rannalla voi keksiä kaikkea muutakin..
Löytyi nimittäin lisää lehtiä !
 Ylösmeno sujui ongelmitta, mutta alastulossa olikin pieniä teknisiä onkkelmia :P Aurinkoakin otettiin musiikin ja sorsien parisuhderiitojen tahdissa. Samalla sydäntä lämmitti lämmin tee.
 Myöhemmin koitti myös päiväuniaika.
 Mutta kun tarpeeksi on levännyt niin alkaa jo kaivata jotain tekemistä . Joo'o.Ruoka-aikakin koitti pikapuolin ja nälänhädän pelottamina oli ryhdyttävä tosihommiin !
Lukuisten hikipisaroiden, kivien hankaamisen ja kahdensadan tunnin jälkeen nakit olivat viimein kypsiä.


No okei ei se ihannoin menny :(


Todellisuus:  Paikalle asteli vanhempi mies, heitti nuotioon vähän hiiltä ja sytytysnestettä ja kaivoi taskustaan sytkärin. Ja me kivikautiset oltiin aivan hämmästyneitä nykyteknologiasta.
Ja samalla kaikki se meidän työ tosiaan meni myös hukkaan ;)


 Mutta silti me otettiin yhteiskuva meistä _melkein_ työnsankareista.


 Viimeiseknä, vatsatäynnä olikin sitten hyvä aika ryhtyä palloilemaan. Pallonkäsittelylahjakkuudella ei suorastaan ollut rajoja !
 Ja aivan lopuksi ennen kotiinlähtöa oli ehdottomasti suoritettava päivittäinen iltajumppa.


Päivä meni nopeasti, koska aurinko laskee näin syksyisin niin aikaisin. Noei, oli meillä oikeesti aika kivaakin :D !
 Kotiin ajeltiin kuun valaisemana.


 Viiden tähden loma !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi! ;)