sunnuntai 12. elokuuta 2012

Loppukesän kuvia


 Hihii vihdoin mä taas pääsen kirjottamaan!:D

Hirveen monessa blogissa on nyt hehkutuksia, kun koulu taas huomenna kutsuu:. Kuitenkin kun sitten juttelen ihmisten kanssa, niin kaameet valitukset et "no ei kyllä jaksais". Jotenki ristiriitasta..? Onko noloa sanoa, että on se ihan kivaa, kun saa taas elämään jotain rytmiä? Haha näköjään. Kesä on lepostelun aikaa, tarpeellista ja mukavaaa, mutta ihan kiva saada taas aikataulutusta elämään - mun mielestä;)

Keräsin nyt vielä loppukesän kesäkuvia, ni voi niillä sitte hifistellä sitten vielä pakkasillaki helmikuussa ja vaikka liimata kouluvihkojen kanteen, jos ikävää jää.

Ja vielähän ei oo kesä ohi - nyt on vaan "loppukesä" :)


Rakastan ihania maisemia ja kaikkea kaunista ja luonnollista:) Sellastahan kesämaisemat on?;) Jep, mutta kuka sano, että kauniita maisemia ei olis myös syksyllä, talvella tai keväällä? ;)
- Ei siis hätää(:


Asia, jota kesästä jää kaipaamaan, on satavarmasti lämpimät auringonlaskut ja kaikki tori- ja satamaelämä:) Harvoin pääsen niistä muutenkaa nauttimaan, vaikka tänä kesänä onneks useemmin kun ennen:)  Mut eipä voi mitään, ei sitä voi kesälläkään hiihtämään lähteä:P


Urheilun puolelta on vielä muutamat kisat tulossa ja sitte aletaan viralisesti viettämään syksyä:) Ajattelin tehdä siihen kesänloppuun sellasen "kesäni aakkoset"-postausjutun, missä siis koostetta kesästä ytimekkäästi:) Toki mä siinä välissäkin vielä toivottavasti kirjottan, mutta en ota tästä mitään extra paineita, vaikka paljon tästä hommasta tykkäänkin:)

Nyt siis hyvää loppuKESÄÄ kaikille! Syökää paljon mustikoita, lakatkaa kynnet, harhailkaa metsässä ja tallustakaa paljain jaloin vielä kun kerkeätte(::!!

-Julia-


2 kommenttia:

Kiitos palautteestasi! ;)