lauantai 14. heinäkuuta 2012

Aamupala mustikkametsässä:)

Heräsin, kun koko muu seutu nukkui - ainakin tuntui siltä:)! Kello 6.30, noin 2-3 tuntia aikaisemmin kuin ilman herätystä.

Ei kuulosta kaikista viisaalta. Varsinkaan sen jälkeen, kun saa tietää miksi:)
   - Lähdettiin vain aamupalalle mustikkametsään.

Mutta kyllä kannatti:)!

 Miksi niin kauheen aikasin? No eihän se muuten tuntuis niin erikoiselta, kyllä vähintään yhen kesäaamun voi käyttää muuhunkin kuin nukkumiseen. Mun mielestä.
 Oli tosiaan jännä tallustaa sinne niin aikasin. Kaikki talot näytti iha nukkuvilta, eikä tyylii yhtäkää autoo missää menny. Mutta sitten kun päästii metsään asti, niin heti tuli muutama pirtee lenkkeilijä vastaan:D Mitä ne siihen aikaan?! ..kunnes huomasin, että no, oonhan tosiaan minäki täällä..^^
 Ensimmäisek oli leiriydyttävä tätä suurta aamupalaa varten. Aamuaurinkoiselle kalliolle:) Siinä vaiheessa tuntu voittajalta. ^^
 Ja itse aamupalana kananmuna täytetteinen reissumies. Kyllä se maistu:)!

Sitten kun oltiin aamupala syöty kalliolla sammalten ja kukkien seassa, niin päästiin siihen toiseen asiaan, mustikkaan! :D Tarkotus ei ollu kerätä mitään ämpärillistä tai viittäsataa litraa, ihan vaan vähän. Yhteensä kerättiin noin puoltoista litraa. Huomenna sitten ois tarkotus jotain pientä niistä leipoa:) Ei ne vielä maksimikoossaan ollu, mutta isoja (ja oikein hyviä) jo kuitenkin:) 

 Se on muuten kovan työn takana, jos meinaa litrakaupalla keräillä. Keräsin 0.75 litraa noin tunnissa. Tosin käsin, en koneella. Aina oppin arvostamaan kaikennäköstä, kun kokeilen sitä ite. :) 

Se, kenen mielestä kuulostaa todella erikoiselta ja oudolta ja mitä ikinä, niin voin vielä sanoa, että oli mukavaa. Ehkä mut löytää tästä lähtien useemminkin keräilemästä noita marjoja:) Se oli rentouttavaa:)


 Ainut miinus oli (yllättäen) sellanen mukava tasanen ininä korvan vieressä koko ajan:D Tais olla joillaki muillaki aamupala-aika. Mutta huppu vaan päähän ni ei ainakaa niskaa syöny. Otsaan pisti yks.
 Sain yhestä yksilöstä iha lähikuvankin:)
Ja tässä vielä niille, jotka ei usko, että siellä niitä jo on metsä täynnä:) Ehkäpä huomenna kuvia sitten niistä mustikkaleipomistuloksista:)

-Julia-

2 kommenttia:

  1. naminami :) mä kans heräsin täs yks aamu puol 7 ku piti lähtee aamupalalle ja uinnille rannalle jonne ei onneks ollu ku 10km pyöräl :D mut oli se sen arvosta. sit ku nähää taas ni tehää kans aamuretki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tehään!!!!=)) aamu-uinti...veisi kylmimillään...:D oiskohan musta:DD

      Poista

Kiitos palautteestasi! ;)